ETIT[network professionals] KFT főhadiszállás
Nyílt forrás, nyitott elme
Komplex hálózatokkal dolgozunk
Informatikai biztonság és megfelelés
Üzleti és informatikai folyamatok optimalizálása, folyamatvezérlés
Vezeték nélkülitől az optikáig
ETIT[nwpro]: Összekapcsolt rendszerek | Összekapcsolt emberek 
Értékeink: Szakmai elkötelezettség • Tapasztalat • Szolgálat • Minőség • Etikus és értékteremtő működés

Domain névhez tatozó emailcímek és email tárhely létrehozása és adminisztrálása, spam és antivirus szűréssel, webes email-hozzáférési lehetőség. Gyakori igény, miszerint a kis- és középvállalatoknak leginkább egy megbízhatóan működő, erős reklámlevél és vírusszűrési tulajdonságokkal rendelkező elektronikus levelezési kiszolgálóra van szükségük a saját hálózatukban. Éppen ezért a ETIT[nwpro] KFT külön szakembert biztosít az ilyen rendszerek telepítésére és üzemeltetésére, így ügyfeleink levelező-kiszolgálói folyamatosan a legfrissebb szoftverekkel és legmodernebb védelmekkel vannak ellátva. Email-kiszolgálóink természetesen Linux alapúak. Amennyiben a szűréssel kapcsolatos észrevétele van, vagy emailcímét nem sikerült önállóan beállítania, munkatársunk egyedi szűrők készítésével, illeve telefonos segítségnyújtással áll a rendelkezésére. Mindezeken felül a ETIT[nwpro]KFT saját kiszolgálóján, lényegesen kedvezőbb anyagi ráfordítás mellett biztosít kis cégeknek illetve magánszemélyeknek email használati lehetőséget tárhely és méretkorlátozások mellett.

Társadalmi szerepvállalás, misszió

Célunk, hogy bebizonyítsuk, hogy az informatikai biztonságtechnika nem misztikus fogalom, és nem irreális követelmény, még a szűkebb költségvetésű szervezetek számára sem, hanem inkább alapvetés. Ezt a célt nem lehet elérni oktatás és BIZTONSÁGTUDATOS szemléletmód nélkül, így nem csak tudjuk, de tanítjuk is az információtechnológia különféle aspektusait. Saját projektjeink révén a kutatási szegmensben is részt vállalunk, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a képzésre és az önképzésre, az "utánpótlásnevelésre". Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a nyílt forráskódú megvalósítások, a rendszerek átlátható működése és a felhasználók képzése a kulcsa digitális világunk biztonságának. Magasan kvalifikált munkatársaink sokéves elméleti és gyakorlati tapasztalattal, készséggel állnak rendelkezésükre. Az ETIT[nwpro] KFT elkötelezett az értékes magyar munkaerő megtartása mellett, ezért a Pannon Egyetemmel szorosan együttműködve tartunk kapcsolatot a Nagykanizsán végzett, tehetséges fiatal mérnökökkel, akiket megpróbálunk partnereinkkel összehozni, így segítve a hallgatók mielőbbi munkába állását. Mindezeken felül szívesen vesszük cégek, magánemberek jelentkezését, akik az IT iparáról és a szaunáiról jól ismert Finnország iránt érdeklődnek, keresnek kultúrális-, társadalmi-, üzleti kapcsolatokat.

Álláslehetőségek

Folyamatosan várjuk fiatal, több nyelvet beszélő, kitartó és fejlődni akaró informatikusok jelentkezését a legkülönfélébb pozíciókba. Bővebben...