ETIT[network professionals] KFT főhadiszállás
Nyílt forrás, nyitott elme
Komplex hálózatokkal dolgozunk
Informatikai biztonság és megfelelés
Üzleti és informatikai folyamatok optimalizálása, folyamatvezérlés
Vezeték nélkülitől az optikáig
ETIT[nwpro]: Összekapcsolt rendszerek | Összekapcsolt emberek 
Értékeink: Szakmai elkötelezettség • Tapasztalat • Szolgálat • Minőség • Etikus és értékteremtő működés

Napjainkban a strukturált kábelezési rendszerek viharos elterjedésének lehetünk szemtanúi. Ma már többé-kevésbé mindenki egyetért azzal, hogy egy korszerű informatikai hálózat alapja a strukturált kábelezési rendszer.
A strukturált kábelezési rendszerek általában az épületek felújítási, építési munkálataival együtt kerülnek kiépítésre. Általában az összköltségvetés 2 %-át (ez gyakran kevesebb, mint amit az építési projektben tartalékként meghatároznak) teszi ki az erre a célra fordítandó összeg, ami persze így sem kevés.Megkívánt élettartamuk is ennek megfelelően legalább 10-15 év. Ilyen hosszú időre, figyelembe véve az információtechnológia szédítő fejlődési ütemét, nehéz megjósolni, hogy milyen alkalmazások és technológiák fogják uralni a hálózatok világát. Egy bizonyos: az átviteli sebesség nő.A döntéshozók számára ezért nehéz feladatot jelenthet a legmegfelelőbb megoldás kiválasztása.

A strukturált kábelezési rendszer épületeken belüli, vagy közös épületcsoportok adatátviteli hálózatának kiépítését szolgáló egységes rendszer. A strukturált kábelezés az egységesség elvére épül. Minden végpont azonos tulajdonsággal rendelkezik, egy féle rendezőelemet használ, azonos érpárszámú kábel fut az egyes végpontokhoz. A végfelhasználói csatlakozási felületek alkalmasok telefonok, számítógépek, IP telefon, beléptető rendszer, és egyéb hálózati eszközök üzemeltetésére.
Az eszközöket a hálózaton belül könnyebben tudjuk mozgatni, cserélni.
Igény szerint bővíthető további végpontokkal.

Vállaljuk vezetékes és vezeték nélküli informatikai hálózatok nem csak logikai, de fizikai kiépítését is. Ide értve az ezzel járó épület-munkákat és az ezekhez kapcsolódó esztétikajavítást. Kizárólag magas minőségi osztályt képviselő aktív és passzív valamint szerelési eszközökkel dolgozunk, így az általunk épített hálózatok az információtechnológiai szabványoknak maximálisan megfelelnek. Részletes mérési jegyzőkönyvet készítünk és munkánkra 10 éves gyártói garanciát vállalunk. Amennyiben a hálózat további üzemeltetése céljából szüksége van megfelelő szakembergárdára, vagy meglévő hálózatát fejlesztené, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Az ethernet hálózatokra jellemző, az összes előforduló réz (BNC, UTP, FTP, (S)STP, CAT3-7) valamint a legelterjedtebb optikai alapú technológián végzünk a TIA/EIA szabványoknak való megfelelés bizonyítására méréseket.
A mérésekről részletes, színes nyomtatott mérési jegyzőkönyv készül 1 példányban, melyet a megrendelőnek adunk át, és melyeket elektronikus formában 1 évig megőrzünk. Fenti tesztek alkalmasak az új telepítések hitelesítésére, vagy régi telepítések esetén hibakeresésre, pontos hibameghatározásra (pl.: falon belüli szakadás vagy túlfeszítés 0,5m pontosságú behatárolása).

Az ETIT[nwpro] Informatikai, Biztonságtechnikai K+F és Szolgáltató KFT. fő tevékenysége informatikai rendszer-üzemeltetés, hálózatépítés- és tervezés, néhány kiemelt specializációval. Ezek: infobiztonságtechnikai szakértés, nagy megbízhatóságú adatbázisrendszerek, valamint a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusz-al szoros együttműködésben, tudástranszfer. Elsősorban Zala-, Somogy- és Baranya- megyei ügyfelekkel rendelkezünk, ugyanakkor feltett szándékunk, hogy jelenlegi kedvezményes ajánlatunkkal az IVSZ tagjait országszerte elérjük. Az informatikai-szolgáltatás olyan változó, sok komponensű szolgáltatás, amelyet nehéz egységárasítani, így elsősorban a hálózatmérési üzletágunk tevékenységét ajánlom figyelmükbe. A hálózatok megkerülhetetlenek és elsősorban a kritikus feladatot ellátó kiépítések esetében azok dokumentálása, megbízhatóságának bizonyítása, különféle garanciavállalások és szabványoknak történő megfelelése kiemelten fontos. CCTT minősített tesztmérnökeink és a Fluke Networks eszközeinek széles skálája segítségével vállaljuk optikai-, réz-, vezeték-nélküli hálózatok meglévő és új kiépítéseinek ISO tanúsított -mérését, -jegyzőkönyvezését és -dokumentálását, a vitás esetek tisztázását (pl.: a kivitelező hibázott a kábel húzásakor, vagy az alvállalkozó az aljzatok szerelésekor, vagy a villanyszerelők a földelések kialakításakor, stb...) valamint szükség esetén javítását. Szolgáltatásunkat nem eszközbérleti konstrukcióban nyújtjuk, az eszközök mellé a tudást és a személyzetet is biztosítjuk. Tehát ön a mérendő végpontok számával fix áron kalkulálhat.

 

Társadalmi szerepvállalás, misszió

Célunk, hogy bebizonyítsuk, hogy az informatikai biztonságtechnika nem misztikus fogalom, és nem irreális követelmény, még a szűkebb költségvetésű szervezetek számára sem, hanem inkább alapvetés. Ezt a célt nem lehet elérni oktatás és BIZTONSÁGTUDATOS szemléletmód nélkül, így nem csak tudjuk, de tanítjuk is az információtechnológia különféle aspektusait. Saját projektjeink révén a kutatási szegmensben is részt vállalunk, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a képzésre és az önképzésre, az "utánpótlásnevelésre". Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a nyílt forráskódú megvalósítások, a rendszerek átlátható működése és a felhasználók képzése a kulcsa digitális világunk biztonságának. Magasan kvalifikált munkatársaink sokéves elméleti és gyakorlati tapasztalattal, készséggel állnak rendelkezésükre. Az ETIT[nwpro] KFT elkötelezett az értékes magyar munkaerő megtartása mellett, ezért a Pannon Egyetemmel szorosan együttműködve tartunk kapcsolatot a Nagykanizsán végzett, tehetséges fiatal mérnökökkel, akiket megpróbálunk partnereinkkel összehozni, így segítve a hallgatók mielőbbi munkába állását. Mindezeken felül szívesen vesszük cégek, magánemberek jelentkezését, akik az IT iparáról és a szaunáiról jól ismert Finnország iránt érdeklődnek, keresnek kultúrális-, társadalmi-, üzleti kapcsolatokat.

Álláslehetőségek

Folyamatosan várjuk fiatal, több nyelvet beszélő, kitartó és fejlődni akaró informatikusok jelentkezését a legkülönfélébb pozíciókba. Bővebben...