ETIT[network professionals] KFT főhadiszállás
Nyílt forrás, nyitott elme
Komplex hálózatokkal dolgozunk
Informatikai biztonság és megfelelés
Üzleti és informatikai folyamatok optimalizálása, folyamatvezérlés
Vezeték nélkülitől az optikáig
ETIT[nwpro]: Összekapcsolt rendszerek | Összekapcsolt emberek 
Értékeink: Szakmai elkötelezettség • Tapasztalat • Szolgálat • Minőség • Etikus és értékteremtő működés

Tudásdömping (CEH,MT,VW) és megújulás - 2012-06-14 17:25:02

Nagy örömmel tudatjuk minden kedves látogatónkkal, hogy hálózati és biztonságtechnikai területen tovább erősítettünk. Most már nem csak azt mondhatjuk el magunkról, hogy értünk hozzá, de azt is, hogy erről hivatalos minősítéseink is tovább gyarapodtak. Ezzel párhuzamosan honlapunk tartalmát is frissítettük, így a kapcsolatoknál letölthetőek az említett minősítések, és K+F -es tevékenységünk is bővítésre került.

A bitonságtechnikai területen Éliás Tamás megszerezte az EC-Council ismert és elismert Certified Ethical Hacker (v7) minősítést, hogy immár regisztrált "etikus hekkerként" tudja segíteni a legkülönfélébb szervezeteket a biztonságuk erősítésében és tesztelésében, ezzel a régióban egyedülálló szolgáltatásokat kínálunk.

A nagykanizsai telephely mozgalmas életének főszereplője, Tkálecz Péter ugyancsak belecsapott a levesbe. Sikeresen megszerezte a MikroTik technológiáira érvényes szakvizsgákat, ezek: MikroTik Certified Traffic Control Engineer, MikroTik Certified User Management Engineer, MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer, MikroTik Certified Wireless Engineer, MikroTik Certified Inter-networking Engineer. Mindezeken felül belevágott a VmWare VSphere V5 Certified Professional képzésbe is.

Újdonsült hálózattechnikus kollégáink szintén elvégeztek 1-2 részterületet az említett MikroTik képzésekből.

A töretlen fejlődés csak folymaatos képzéssel és önképzéssel valósítható meg, így nem állunk meg, hiszen a megnövekedett igényeknek megfelelően hamarosan a legkülönfélébb Cisco-s minősítésekre is szükségünk lesz, amelyek sikeres elvégzéséről remélhetőleg hamarosan beszámolhatunk.

Társadalmi szerepvállalás, misszió

Célunk, hogy bebizonyítsuk, hogy az informatikai biztonságtechnika nem misztikus fogalom, és nem irreális követelmény, még a szűkebb költségvetésű szervezetek számára sem, hanem inkább alapvetés. Ezt a célt nem lehet elérni oktatás és BIZTONSÁGTUDATOS szemléletmód nélkül, így nem csak tudjuk, de tanítjuk is az információtechnológia különféle aspektusait. Saját projektjeink révén a kutatási szegmensben is részt vállalunk, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a képzésre és az önképzésre, az "utánpótlásnevelésre". Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a nyílt forráskódú megvalósítások, a rendszerek átlátható működése és a felhasználók képzése a kulcsa digitális világunk biztonságának. Magasan kvalifikált munkatársaink sokéves elméleti és gyakorlati tapasztalattal, készséggel állnak rendelkezésükre. Az ETIT[nwpro] KFT elkötelezett az értékes magyar munkaerő megtartása mellett, ezért a Pannon Egyetemmel szorosan együttműködve tartunk kapcsolatot a Nagykanizsán végzett, tehetséges fiatal mérnökökkel, akiket megpróbálunk partnereinkkel összehozni, így segítve a hallgatók mielőbbi munkába állását. Mindezeken felül szívesen vesszük cégek, magánemberek jelentkezését, akik az IT iparáról és a szaunáiról jól ismert Finnország iránt érdeklődnek, keresnek kultúrális-, társadalmi-, üzleti kapcsolatokat.

Álláslehetőségek

Folyamatosan várjuk fiatal, több nyelvet beszélő, kitartó és fejlődni akaró informatikusok jelentkezését a legkülönfélébb pozíciókba. Bővebben...